Arató Krisztián fodrász világbajnok

Arató Fodrász Akadémia

OKJ-s gyakorló fodrász képzés 1 550 órában Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és a Corvin Köz Oktatási Központ együttműködésével (Gyakorló fodrász - OKJ szám: 52 815 01)

Egyénre szabott, emelt szintű fodrászképzés Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász személyes irányításával.


Az Arató Akadémia erőssége a gyakorlatorientált, kis létszámú, egyedi igényekhez igazodó, személyes figyelmen alapuló oktatásban áll, amely során a tanulók a magabiztos technikai tudás megszerzése mellett, teljes képet kapnak egy fodrászszalon működéséről. Fodrászképzésünk célja, hogy olyan önálló szakembereket képezzünk, akik képesek megújulni és lépést tartani a divat állandóan változó világával. Tanulóink és végzett hallgatóink hazai és nemzetközi eredményei bizonyítják, hogy jó úton járunk.

A képzésről

OKJ-s gyakorló fodrász képzés 1 550 órában Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász és a Corvin Köz Oktatási Központ együttműködésével (Gyakorló fodrász - OKJ szám: 52 815 01)

Egyénre szabott, emelt szintű fodrászképzés Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász személyes irányításával.

A képzés sikeres teljesítésével két szakképesítés szerezhető: gyakorló fodrász és hajgyógyász

Az Arató Akadémia képzése során az 1000 órás gyakorló fodrász képzés további 550 gyakorlati óra előkészítő tanfolyammal és extra továbbképzéssel egészül ki az egyéni tempótól és igényektől függően. Így jelentősen több idő jut az egyedi problémák kezelésére, a technikai buktatók kiismerésére, egy biztosabb alap felépítésére.

A gyakorlati fodrász oktatás: heti 2-3-4 alkalommal délelőtt vagy délután Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász személyes szakmai irányítása mellett zajlik.

Az elméleti oktatás és kézápolás a tanmenet szerint: heti 1 alkalommal, hétfőnként, a Corvin Köz Oktatási Központban (1082 Budapest, Kisfaludy u. 19.) történik, mely a szintvizsgák, a modulzáró vizsgák és a szakképesítő vizsga helyszíne is.

Az államilag elismert fodrász szakképesítő bizonyítvány mellé Uniós végzettséget bizonyító EUROPASS bizonyítvány igényelhető.

A kiemelkedően teljesítő, elkötelezett tanulóinknak munkalehetőséget biztosítunk.

tavaszi tanfolyam jelentkezési határideje: 2016. április 16.
OKJ-s szakképesítő vizsga: 2016. december
őszi tanfolyam jelentkezési határideje: 2016. szeptember 03.

Egyedi igények esetén

Személyes egyeztetés alapján.

Miért az Arató?

Mit nyújtunk? Miért minket? Miért nálunk?
Miért jó? Miért jobb? Miben hiszünk?

Mert mi vagyunk a legsikeresebbek az oktatásban. Eredményeink.

A statisztika ellenére, miszerint a végzős fodrászok elhanyagolható százaléka képes csak megmaradni a szakmában, akik nálunk végeztek ma is sikeres, aktív fodrászok, külföldön és itthon egyaránt megállják a helyüket.  

Mi a gyakorlati életben is aktív sikeres fodrászok vagyunk, szemben azokkal az oktatókkal, akik nem gyakorolják a szakmát, de oktatják a következő generációt.

Mert valós visszajelzést adunk, mert nem táplálunk illúziókat, mert önállóságra nevelünk, mert szigorú oktatók vagyunk, mert ha komolyan gondolod, hogy fodrász akarsz lenni, meg kell dolgoznod érte.

Mert nem elégszünk meg annyival, hogy csak papíron legyél fodrász.

Mert a rendeletben meghatározott képzési idő rendkívül rövid, ezért különösen fontos jó helyen, jó szakemberektől elsajátítani az alapokat.

Mert nálunk a gyakorlati órákon 5 tanulónál több nem jut egy oktatóra, ezzel garantált a személyes figyelem.   

Nálunk egy működő szalonban, valós körülmények között zajlik az oktatás, így tanulóink megismerik a szalon működését, a napi rutint. A szalonban a tanulók a mindennapi élet valós kihívásaival találkoznak, és ebben a környezetben tanulnak meg boldogulni.

Mivel a rendeletben előírt vizsgák nincsenek szinkronban a mindennapi élet valós kihívásaival, nem pusztán a vizsgák sikeres teljesítése az elsődleges célunk, hanem, hogy biztos alapokkal bíró, fejlődőképes szakembereket képezzünk.

Gyakorlati szakmát adunk át a gyakorlatban.

Hosszú és sikeres oktatói múltunk illusztrálja, hogy nem rövid távon tervezünk. Ezúton kérjük a minket másoló konkurenciát, hogy most már ne csak szövegben másoljanak minket.:)
 

Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01 Images box 01
Arató Fodrásziskola